sábado, 1 de noviembre de 2008

Endavant mossos, endavant!

Per fi. Ja són arreu del territori. Són els nostres herois de blau. Els nostres santjordis sense capa però amb pistola i kubotan. Ja poden conjugar a Tarragona aquell verb que tant els agrada:
MARE
Què fill, ja?
FILL (MOSSO)
Si, mare, si (Amb il·lusions renovades) Ja ens hem desplegat!

Doncs això. S'han desplegat i, a partir d'ara, també podran detenir els ocellots que campin pel Delte de l'Ebre. L'orquestra d'un institut Montsià els ha rebut amb peces de "Pirates del Carib". Diuen que és perquè els únics pirates que volen tenir per aquelles contrades són els de les pel·lícules. Brillant!
En fi. Des d'aquests moments que s'atenguin a les conseqüències xoriços, delinqüents i gent perversa. Si robeu una revista Playboy d'un quiosc de Sant Carles de la Ràpita o us endueu un jersei del Zara de Reus, deixeu-vos detenir. Ells ben correctament però amb la contundència que la situació requereix, cridaran clar i català: Atureu-vos malfactor! Hem d'assumir aquesta normalització policial i lingüística. Primer van ser els Homes de Harrelson, després l'Equip A i En McGiver (que semblava de l'Empordà). Catalunya, poseu-vos dempeus i crideu: visca els Mossos!

No hay comentarios: